ΚΑΛΙΜΠΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Η ΚΑΛΙΜΠΡΑ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΝΧΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Το συνεργείο μας διαθέτει την πιο σύγχρονη καλίμπρα διάγνωσης και επισκευής πλαισίων. Τα υψηλής ακρίβειας υδραυλικά τραβήγματα, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα μετρικά λέιζερ, εξασφαλίζουν με απόλυτη ακρίβεια την ευθυγράμμιση του πλαισίου σας.

 

Η καλίμπρα ULTIMATE είναι μια απο τις δημοφιλέστερες καλίμπρες, η αναβάθμιση της όμως σε ULTIMATE diagnosis 2014R, την κάνει μοναδική στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες καλίμπρες στον κόσμο. Είναι η μόνη που διαθέτει βάση δεδομένων για 4.350 μοτοσικλέτες, σε ότι αφορά τις εργοστασιακές τιμές Χ και Ζ, καθώς και για τις μοίρες CASTER και το ίχνος της μοτοσικλέτας.
Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο σύστημα τεσσάρων κεφαλών λέιζερ (ακρίβειας 0,01 mm) ικανό να διαγνώσει την παραμικρή στρέβλωση του πλαισίου.
Διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα ζεστάματος, με ηλεκτρονικό έλεγχο της θερμοκρασίας, χωρίς να καταστρέφει τα χρώματα αλλά και την ακαμψία του πλαισίου.
Είναι εφοδιασμένη με ένα σύστημα λέιζερ, το οποίο με την βοήθεια ηλεκτρονικών οργάνων μέτρησης μοιρών, μετράει με απόλυτη ακρίβεια την απόκλιση της γωνίας CASTER απο την εργοστασιακή τιμή της.

 Χωρίς να γνωρίζεις τις εργοστασιακές τιμές των αποστάσεων Χ και Ζ, το ιχνος, τις μοίρες της CASTER καθως και τις διαφορες αποστασεις του πλαισιου απο τον κεντρικο αξονα του ψαλιδιου της μοτοσικλετας, είναι σχεδόν ακατόρθωτο, να επαναφέρεις το πλαίσιο στην αρχική του κατάσταση. Εμείς διαθέτουμε μια τεράστια βάση δεδομένων (4.350 μοντέλα) η οποία είναι συνεχώς αναβαθμιζόμενη. Στην καλίμπρα μας οι μετρήσεις αυτών των αποστάσεων γίνονται από ένα υπερσύγχρονο σύστημα 4 κεφαλών λέιζερ (ακριβείας 0,01 mm).Η δε γωνία CASTER μετριέται με ηλεκτρονικό μοιρόμετρο (ακριβείας 0,1 τις μοιρας), όλοι αυτοί οι μηχανισμοί σε συνδυασμό με την μεγάλη λειτουργικότητα της καλίμπρας εξασφαλίζουν με μεγάλη ακρίβεια την ευθυγράμμιση του πλαισίου σας.

 

 

 

 

 

καλιμπρα μοτο καλιμπρα μοτο καλιμπρα μοτο καλιμπρα μοτοσικλετας καλιμπρα μοτοσικλετας καλιμπρα μοτοσικλετας καλιμπρα μοτοσικλετων καλιμπρα μοτοσικλετων καλιμπρα μοτοσικλετων ευθυγραμμιση σασι ευθυγραμμιση σασι ευθυγραμμιση σασι

 
Design by Next Level Design Lizenztyp CC - Template is powered by ENERGIEWERK